Oberta contractació

Sense Sal s´incorpora a Produccions Submarines amb nou disc “Algun lloc al món”

Sense Sal s´incorpora a Produccions Submarines amb nou disc “Algun lloc al món”

Sense Sal torna amb més força que mai! Amb el tercer disc presenten nous temes més ballables i festius. Pop-folk amb elements de música electrònica i sons llatins.

Sense Sal presenta ‘Algun lloc al món’, que es converteix en el tercer àlbum de la banda. Després de girar  durant quatre anys i més de 100 concerts i dos discos, la banda terrassenca torna amb força presentant nous temes més ballables i festius. ‘Algun lloc al món’ ha estat produït, de la mateixa manera que ‘El mur encara és alt’, el segon treball del grup, per Marc Riera d’El Cocu, enregistrat i mesclat als Estudis Wasabi, i masteritzat per Yves Roussel.

Sense renunciar a l’essència d’on vénen, el grup busca amb aquest disc noves sonoritats. En la línia d’un pop-folk festiu,Sense Sal es deixa seduir per la música electrònica i  els sons llatins. Ho fa amb la incorporació  de nous instruments, com el sintetitzador, diferents percussions, o bases electròniques, entre d’altres.

Amb unes lletres carregades d’optimisme, menys contingudes, i que es veuen reforçades per un directe més que potent, el grup convida al públic a trobar el seu lloc al món.

 

mackueing

Març 27th, 2015

Ningún comentario

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *